Gıda denetimlerinde 1,6 milyar liralık ceza kesildi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
e9fdce510b1a1508e3079a58a4c111dacd1f748a1ba0f605efccc91822196314.webp

Tarım ve Orman Bakanlığı, yılbaşından beri yürütülen gıda denetimlerinin sonuçlarını paylaştı. Yapılan incelemelerde çok sayıda uygunsuzluk tespit edilerek idari yaptırımlar uygulandı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 1 Ocak tarihinden bu yana gerçekleştirilen gıda denetimlerine ilişkin güncel verileri paylaştı. Bakanlık ekiplerinin ülke genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında toplam 756 bin denetim yapıldığı belirtildi.

Yapılan incelemeler sonucunda, insan sağlığını tehlikeye atan 254 farklı uygunsuzluk tespit edildi. Bu vakalarla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu ifade edildi. Denetim süreçlerinin ardından işletmelere toplam 1,6 milyar lira tutarında idari para cezası kesildi. Bakan Yumaklı, vatandaşların güvenilir gıdaya erişimini sağlamak amacıyla denetim faaliyetlerinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

2 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Yılbaşından bu yana 756 bin gıda denetimi gerçekleştirildi

Bakan Yumaklı açıkladı: Gıda denetimlerinde 1,6 milyar liralık ceza

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Trendyol 1. Lig'de sezona üçte üç yaparak başlayan Kayserispor'da teknik direktör Atila Gerin, elde edilen başarıya rağmen temkinli konuştu. Gerin, kadro eksiklerini tamamlayarak oyun gücünü geliştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?