Neler yeni

Jandarmadan orman yangınlarına karşı sıkı denetim

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
4bc1c74aea332e8c1d9f825750e47e81c3a1435acb04e64870bbdc074fc9d35d.webp

Jandarma Genel Komutanlığı, orman yangınlarını önlemek için yürüttüğü denetimleri yoğunlaştırdı. Kuralları ihlal eden yaklaşık bin kişiye idari işlem uygulandı.

Jandarma Genel Komutanlığı, yaz aylarında artış gösteren orman yangınlarını engellemek amacıyla ülke genelinde kapsamlı bir denetim süreci başlattı. Ekipler, yangın riskine karşı havadan ve karadan yürüttükleri çalışmalarda İHA ve fotokapan gibi modern gözetleme teknolojilerinden aktif şekilde yararlanıyor.

Yapılan denetimler sonucunda 17 Temmuz ile 19 Ağustos tarihleri arasında kurallara uymadığı tespit edilen 993 kişiye yönelik işlem başlatıldı. Söz konusu kişilere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında idari yaptırımlar uygulandı. Yetkililer, ormanlık alanların korunması adına denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Jandarmadan orman yangınlarına karşı İHA ve fotokapanlı denetim

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

22 Ağustos 2026 tarihinde Kapalıçarşı'da altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Küresel ekonomik belirsizlikler ve jeopolitik gelişmeler altın fiyatlarındaki hareketliliği etkiliyor.

Edirne'nin Enez ilçesinde bulunan Taşaltı Gölü, aşırı sıcakların etkisiyle kuruyarak beyaz bir tuz tabakasına dönüştü. Bölgeyi ziyaret eden tatilciler, ortaya çıkan sıra dışı manzaraya yoğun ilgi gösterdi.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

📊 Günlük haberleri en çok hangi platformdan takip ediyorsunuz?

• Sosyal Medya (X / Instagram)

• Haber Siteleri / TV

• Forumlar ve Sözlükler

• YouTube / Podcast

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?